+386 (0)59 033 409     info@i2g.si 

Reference

 

Skupno smo do danes uspešno izvedli že preko 450 projektov

 

Smo uradni partner večjih globalnih proizvajalcev visokotehnološke opreme s področij pametnih inštalacij, IP domofonskih sistemov, videonadzornih rešitev... Odlično sodelujemo s Poljskim proizvajalcem naprav za pametni dom Fibaro, ki je s svojimi produkti prisotno na 5 kontinentih in ima lastno prozivodnjo na Poljskem. S podjetjem Doorbird sodelujemo na področju IP domofonije. 

 

Od leta 2016 smo člani združenja Z-Wave Alliance, ki vzdržuje in regulira z-wave standard v svetu. Od združenja smo prejeli certifikat "Z-Wave Certified Installer", ki zagotavlja našo strokovnost in usposobljenost na področju z-wave sistemov za pametni dom.

 

 

 

Podjetje I2G v številkah

 


Več kot 250
vgrajenih sistemov pristopne kontrole
 


Več kot 50
vgrajenih avdio, video in IP domofonskih sistemov

Več kot 100
vgrajenih videonazornih sistemov
 

Več kot 50
vgrajenih sistemov za pametni dom
 
 

 

Izbrani zaključeni projekti

 

 

Doorbird D2101V Zagorje

Doorbird IP domofon D2101V

 

Stranki z Zagorja smo vgradili Doorbird IP domofon D2101V. Stranka ob obisku vsakega obiskovalca prejme obvestilo na pametni telefon. Z obiskovalcem se lahko pogovarja s katerekoli lokacije in mu odpre vrata.  

Doorbird D2101KV IP domofon

Fibaro pametni dom, Doorbird D2101KV domofon

 

Stranki z Ljubljane smo vgradili Fibaro z-wave sistem za pametni dom. Stranki sistem omogoča avtomatizacijo upravljanja žaluzij, ogrevanja, prezračevanja, razsvetljave in merjenje porabe električne energije v gospodinjstvu. 

 

Prav tako smo v hišo vgradili Doorbird IP domofon D2101KV

Golfy indoor golf center

Fibaro avtomatizacija, kontrola pristopa

 

Golfy indoo golf center z Novega Mesta smo opremili s Fibaro z-wave sistemom za pametno upravljanje in avtomatizacijo. Sistem lastniku omogoča avtomatizacijo procesov golf centra in oddaljen nadzor nad lučmi, alarmom, videonadzornim sistemom, multimedijskimi elementi, klimatsko napravo in ogrevanjem.

 

Dodatno smo vgradili še RFID sistem pristopne kontrole, ki uporabnikom omogoča dostop do centra z RFID obeskom ali kartico.

Tovarna Tosama

Kontrola pristopa, domofonski sistem

 

Za Tovarno Tosama iz Domžal smo za več kot 500 zaposlenih uredili sistem kontrole pristopa. Zaposleni dnevno uporabljajo naše RFID kartice za prihod na delo. Napredna procesna enota omogoča urejanje dostopa glede na vrsto uporabnika, čas, varnostne potrebe in druge parametre ključne za delovanje tovarne.

 

Prav tako smo v objekt vgradili audio domofon in zaposlenim omogočili še odpiranje skladiščnih vrat z daljinskim upravljalcem.

Kontrola pristopa 

 

Za stanovanjske objekte na Linhartovi ulici v Ljubljani smo uredili sistem pristopne kontrole. Skupno smo na 15 vhodih vgradili RFID čitalce, kjer dnevno več kot 400 stanovalcev uporablja naše RFID obeske. Tovrsten dostop smo za vsak blok omogočili pri glavnem vhodu v stavbo in vhodu v garažo.  

Kontrola pristopa

 

Za 500 stanovalcev na Brilejevi ulici v Ljubljani smo uredili dostop z RFID obeski. Dostop z obeskom je urejen na 11 vhodih.

 

Posebnost sistema je, da smo vse procesne enote za nadzor posameznih vrat povezali v lokalno omrežje, kar nadzorniku objekta omogoča nadzor nad vsakimi vrati s centralne lokacije. Nadzornik lahko ureja, dodaja in odstranjuje uporabnike z ene sobe.

Domofon in INOX tabla

Kontrola pristopa, domofonski sistem

 

Za 600 stanovalcev smo uredili dostop z  RFID obeski. Dostop z obeskom je urejen na 3 vhodih.

 

Prav tako smo na objektu vgradili audio domofonski sistem za 148 stanovanj. Na glavnem vhodu je postavljena zunanja enota in panel z imeni stanovalcev. Panel je izdelan po naročilu z nerjavečega jekla. V vsakem stanovanju je vgrajena notranja enota(audio slušalka).

Pošljite povpraševanje

 

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

 

info@i2g.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?